Select Page

Els dies 2 i 3 de juliol, aterren a la Casa de Cultura d’Altea dues conferències basades en experiències emprenedores i models de negoci, emmarcades en el projecte ‘Sprint Creació d’Empreses UMH’, un programa d’incubació i acceleració intensiu gestionat pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, que combina formació en creació d’empreses, assessorament i finançament per impulsar start-ups innovadores. L’activitat està oberta a tot el públic.

La jornada del dimarts 2 de juliol donarà començament a les 17:00 hores amb la benvinguda a càrrec d’Aurora Serrat, regidor de Cultura, i Javier Sancho Azuar, director de l’àrea d’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH. La conferència “Romper la rueda” tindrà lloc a les 17:15 hores, a càrrec de Javi Soto, creador del mètode ‘Improv and Grow Up’. A les 18:15 hores, la il·lustradora i pintora, Marisa Ibañez García de ‘Vera Yin Yang’, i Carlos Navas, director de ‘Fuera de Series Media’, explicaran les seues experiències emprenedores en una taula rodona, moderada per Javi Soto. La jornada conclourà amb un còctel a les 19:30 hores.

D’altra banda, el dimecres 3 de juliol, de 10:00 a 14:00 hores, tindrà lloc una conferència sobre ‘models de negoci, lean start-up i customer development’, a càrrec de Lucía Ruiz, emprenedora i consultora en innovació . L’objectiu d’aquesta sessió és que el participant explique el seu mapa d’entorn, el seu model de negoci i la seua proposta de valor, a més de determinar el tipus de mercat al qual es dirigeix ​​i què fa el client per resoldre-ho.

A la sessió es tractaran diferents continguts com Business Model Canvas i Value Proposition Canvas; desenvolupament de clients i disseny de MVP (Producte Mínim Viable) usant ‘Agile’; mapa de Stakeholdes; tècniques de disseny de proposta de valor; patrons de model de negoci i identificació de l’encaix problema-solució.

Conferències a Altea – 7ª edició ‘Sprint Creación de Empresas’ de la UMH

Pin It on Pinterest