Select Page

La regidora de Cultura, Aurora Serrat i el president de Pla i Revés, Joan Carratalà, han donat a conèixer el programa de representacions de la XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Altea, Alteatre 2019, que tindrà lloc tots els dissabtes de juliol i el primer d’agost a la Plaça de l’Aigua a les 21:00h.

Segons ha indicat la responsable municipal de Cultura, “en aquesta edició hi ha importants novetats com que, l’Ajuntament ha apostat per augmentar la dotació econòmica per als grups participants i també s’ha afegit un dia de representació”. “No hi haurà competició i tots els participants rebran una mateixa dotació econòmica de 900 €”; ha assenyalat Aurora Serrat.

Serrat ha revelat que s’han presentat a la selecció un total de 67 obres de teatre. I ha valorat aquest fet com un “exemple que Alteatre està més que consolidat i arriba a tot el territori”.

L’edil de Cultura ha agraït la tasca de Pla i Revés i el seu president per tota la faena que realitzen. “Són imprescindibles per dur endavant aquesta mostra de teatre, en la qual els grups de teatre no professionals puguen donar-se a conèixer i què millor lloc que la Plaça de l’Aigüa d’Altea”; paraules amb què Serrat ha tancat la seua intervenció.

Per altra banda, Joan Carratalà, donava les gràcies al consistori per la seua implicació des de l’inici de Alteatre i explicava que “cada any són més les obres de teatre que ens arriben per participar i amb molta qualitat, per això hem decidit sumar una representació i aquest any són quatre més la de cloenda de Pla i Revés.

Les obres d’aquest any procedeixen de diferents comunitats autònomes. La primera a eixir a escena, el dissabte 6 de juliol, procedeix de la companyia gallega “Allegro Teatre”, amb l’obra “Año 0”. Representació en castellà.

El 13 de juliol, cobra protagonisme l’obra “Siete gritos en el mar” de la Compañía Teatral en Construcción” procedent d’Elx. Representació en castellà.

El 20 de juliol l’obra que “Teatre Circ” representarà és “Central Park West”. Obra en valencià.

El 27 de juliol “Teatre D’Sastre” posarà en escena la comèdia musical  “Se armó la Posadera”. Representació en Castellà.

Tancarà la XVII edició, el 3 d’agost, Pla i Revés amb l’obra “Purgatori”, una comèdia en valencià.

Tant l’edil de Cultura, com el president de Pla i Revés, han coincidit a convidar alteans, alteanes i turistes a assistir a les representacions de la present edició de Alteatre.

El preu de l’entrada és de 5 € per representació i hi ha un abonament de 15€ per assistir a la totalitat de les mateixes. Aquestes es poden adquirir una hora abans de la representació a la mateixa Plaça de l’Aigüa o per avançat a la Casa de Cultura, Carnisseria Orquín, Teixits Llinares, Mercaltea o local de Pla i Revés.

Alteatre – 2019_Tríptic

Pin It on Pinterest