Select Page

La bandera blava de la Platja de l’Espigó oneja des d’ahir al litoral del nucli urbà d’Altea, lloc en el qual es troba situada l’esmentada platja. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures i Platges, Diego Zaragozí, qui al costat de l’edil de Turisme, Xelo González, recollia el guardó el passat 18 de juny de la mà del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, les tres Banderes Blaves que les platges de l’Espigó, la Roda i Cap Blanch han aconseguit.

Diego Zaragozí recorda que, “és el primer any que la Platja de l’Espigó té Bandera Blava, ja que es tracta d’una infraestructura de recent creació que ha hagut de passar una sèrie de controls per optar al reconeixement; com així succeeix amb totes i cadascuna de les platges i ports que opten a aquests guardons, que s’atorguen anualment, i que han de complir una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions “.

“La recentment estrenada Bandera Blava de la Platja de l’Espigó suposa la certificació a la tasca que realitza l’Ajuntament d’Altea en pro del Medi Ambient, tenint cura dels nostres recursos naturals i posant-los al servei i gaudi de la ciutadania”; ha conclòs l’edil de Platges.

Pin It on Pinterest