Select Page

L’esdeveniment tindrà lloc durant el cap de setmana del 5 a 7 de juliol.

La regidora de Cultura, Aurora Serrat i el director de l’Altea Blues Festival, Germán Elul, han presentat la segona edició d’aquesta trobada musical, que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol i coincidirà amb el projecte artístic “Bellaguarda Inter-B”.

Les nits del 5 i 6 de juliol, l’Auditori Sant Pere acollirà al grup de Sara Gee & Ramblin Matt, a les 22:30 hores. La nit del 6 de juliol actuarà F.J. Silvestre & A. Wellett trio, a les 22:00 hores, seguit pels fabulosos Blueshakers, a les 23:00 hores. El festival finalitzarà el diumenge 7 de juliol en la Plaça de la Cantereria, amb l’actuació de Toix a les 21:00 hores, i el grup Altea Blues Project, la banda del director del festival, a les 22:00 hores, amb Sara Gessed com a artista convidada.

Germán Elul ha destacat que “Altea Blues Festival és una trobada musical que en aquesta edició concentra a grups provinents de Dénia, l’Alfàs del Pi, Benidorm i València. Altea és un poble emblemàtic de la Comunitat Valenciana, que ha sigut referència de pintors, artistes i músics, i la nostra intenció és consolidar-lo en el municipi i que es convertisca en un festival de més envergadura”.

L’edil de l’àrea ha explicat que “el bon acolliment que va tindre la primera edició ha fet possible continuar avant amb el festival, que esperem es consolide amb el temps”. Finalment, ha convidat a tota la ciutadania i visitants a gaudir del blues.

Pin It on Pinterest