Select Page

El Consistori s’adhereix a la declaració institucional de la FEMP.

Hui dia 28 de juny, la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea, després de la seua adhesió a la declaració institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha procedit a penjar dues banderes amb l’arc de Sant Martí, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ. Han desplegat les banderes l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; l’edil d’Igualtat, Vicenta Pérez; i altres edils de la Corporació Municipal.

L’Ajuntament ha manifestat el seu compromís amb el principi d’universalitat dels drets humans i ha rebutjat qualsevol tipus de discriminació, violència, humiliació o menyspreu de les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere. A més, han reclamat l’elaboració d’una política europea pluriennal de protecció dels drets fonamentals de les persones LGTBIQ, a favor de la diversitat sexual, que facen d’Altea un espai segur i lliure.

Pin It on Pinterest