Select Page

Davant el nivell de pre emergència per risc d’incendis d’aquestos dies, l’edil de Medi Ambient, José Orozco, incita a la població a prendre una sèrie de mesures preventives que eviten els incendis en superfícies forestals, àrees de vegetació o qualsevol espai susceptible de cremar.

Orozco ha explicat que, “es tracta d’una sèrie de prevencions que s’han de tenir en compte durant tot l’estiu, però molt especialment en aquestos dies en què la major part del territori nacional està en risc alt d’incendis per les altes temperatures que assoleixen valors superiors als 35º de manera generalitzada”.

Entre els múltiples consells preventius que la ciutadania pot posar en pràctica per evitar els incendis, el regidor de Medi Ambient ha ressaltat que “òbviament està prohibit fer paelles i barbacoes a l’aire lliure, en espais no autoritzats per a aquesta finalitat; no s’han d’utilitzar eines de treball que facen espurnes i puguen generar un incendi; per descomptat està totalment prohibida la crema de restes de poda i rostolls; tampoc es poden tirar coets, o qualsevol altre artefacte que continga foc, com ara globus fanalet i no tirar a terra les burilles, ja que aquestes poden estar mal apagades i poden originar un foc”.

José Orozco recorda que davant qualsevol situació d’emergència cal telefonar  al 112. Per a més informació es pot consultar el web del 112 Comunitat Valenciana, www.112cv.gva.es i les seues xx.ss.

 

Pin It on Pinterest