Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, convoca un curs de formació Erasmus +, per a majors de 18 anys i sense límit d’edat, que siguen treballadors juvenils (activistes, educadors, professors, actius a nivell local i/o involucrats en projectes juvenils internacionals), que representen a les organitzacions associades en aquest projecte. El programa tindrà lloc del 9 al 19 d’agost a Bulgària.

El curs de formació abastarà els Neets (Not employment, education or training), que té com a objectiu ajudar els joves a accedir al mercat laboral. Un programa formatiu que actualitzarà les competències dels treballadors juvenils i generarà innovació i creativitat en el seu lloc de treball, tenint en compte la base de les necessitats i expectatives del seu grup destinatari i centrant-se en les competències necessàries per a la ciutadania activa i l’ocupació.

La mobilitat serà organitzada per BYA en Plovdiv, Bulgària, del 9 al 19 d’agost de 2019 en l’alberg Old Plovdiv, en el cor del centre històric de la ciutat. Tots els socis col·laboraran activament seleccionant tres participants, donant suport a la realització de les activitats de seguiment, difonent i explotant els resultats del projecte, així com donant suport als participants a aplicar les habilitats i competències adquirides en l’organització en el treball juvenil local o internacional quan tornen, amb la finalitat de transferir les competències apreses a llarg termini.

Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb EuroAltea a través de la seua pàgina web www.euroaltea.eu, al correu europa@altea.es o telefonant al 965 84 13 00 (extensió 1233).

Pin It on Pinterest