Select Page

La regidoria d’Educació i Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Vicenta Pérez, presenta la tercera edició del curs gratuït “Cocinamos Básicos de Convivencia”. S’impartirà a l’Aula de Cuina, situada en la primera planta de l’edifici de la FPA (Formació de Persones Adultes), la setmana del 22 al 26 de juliol en horari de matins.

Aquesta iniciativa està dirigida a joves estudiants nascuts entre els anys 2000 i 2003, empadronats a Altea, amb un mínim d’un any d’antiguitat i que tinguen previst continuar la seua formació acadèmica el pròxim curs 2019/2020. Segons les bases, no podran participar aquells que hagen cursat aquesta formació en edicions anteriors.

Les places són limitades i la selecció dels participants es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció on es prioritzarà, sempre que siga possible, que hi haja igualtat d’assistència tant de xiques com de xics.

La sol·licitud podrà efectuar-se fins al 15 de juliol, mitjançant correu electrònic a auladecuina@altea.es o en la Regidoria d’Educació situada en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea. Del 15 al 19 de juliol es configuraran els grups i es confirmarà la inscripció als sol·licitants. Podran ser acceptades noves sol·licituds segons disponibilitat. Per a formalitzar la matrícula serà necessari presentar una sol·licitud per registre d’entrada, aportant fotocòpia del DNI, volant d’empadronament, original i fotocòpia de justificant d’estudis acadèmics i un imprès d’autorització d’ús de dades d’imatge.

“Cocinamos Básicos Convivencia 2019”

Pin It on Pinterest