Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha rebut en dependències d’Alcaldia a l’activista guatemalenca Aura Lolita Chávez Ixcaquic (Guatemala, 1972). Han acompanyat a Chávez Consuelo Navarro, secretària general de CC.OO. de l’Alacantí-Les Marines; Marta Blanco, de l’Associació Cultural Klías; i Mariví Monfort, representant de la Càtedra Anetta Nicoli. Així mateix, també han estat presents la regidora de Cultura, Aurora Serrat, i Rafael Ramón, regidor de RR.HH. Contractació i Serveis Jurídics.

Chávez, líder indígena i referent internacional, es coneguda per la seua lluita pels drets de les dones i per preservar els recursos naturals. L’activista va visitar Altea per participar en un encontre, el passat dia 19 a la Casa de Cultura d’Altea, organitzat per Klías, la Cátedra Anetta Nicoli i CC.OO. l’Alacantí-Les Marines, en el que es va parlar sobre les perspectives ecofeministes i internacionals.

Pin It on Pinterest