Select Page

La mesura s’aplicarà des del proper divendres 21 de juny a l’11 de setembre.

El nou edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz, informa que aquest divendres 21 de juny, a les 16h amb motiu de l’Arbret de Sant Joan, “es tallarà l’accés al trànsit en el nucli antic i des d’aquest moment quedarà restringit de 19:00 a 03:00h a residents amb targeta d’accés”. La mesura es prolongarà fins a l’11 de setembre, vespra de l’inici de la Novena al Santíssim Crist del Sagrari i els residents poden utilitzar durant aquest període la mateixa targeta que tenen actualment.

L’horari de restricció al trànsit serà de dilluns a divendres, de 19:00 fins a les 03 hores i els dissabtes i diumenges des de les 13:00 fins a les 3 de la matinada.

“La mesura permet la circulació i l’accés als habitatges de totes les persones que viuen en aquesta zona, però no l’estacionament”; assenyala De la Hoz.

El regidor recorda les zones d’aparcament públic i gratuït que hi ha a la zona, com els aparcaments de Palau Altea i la Facultat de BB.AA; l’aparcament Sant Gerónimo, al costat del Conservatori i l’aparcament de Garganes-Basseta, als peus del nucli antic.

Miguel De la Hoz conclou indicant als veïns que no tenen encara la targeta de resident que, el procediment a seguir consisteix a sol·licitar un volant d’empadronament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, i amb una fotocòpia del permís de circulació dirigir-se a la Policia Local d’Altea, on es facilitarà aquesta targeta gratuïta de resident per poder circular en hores de restricció del trànsit al nucli antic.

Pin It on Pinterest