Select Page

Un any més, emmarcat en la programació d’actes que s’organitzen des de la Casa de Cultura, la regidoria de Cultura presenta “Nit a la Biblioteca”.

Aquesta jornada tindrà lloc el divendres 21 de juny i està dirigida a xiquetes i xiquets de 1r i 2n de Primària, més concretament per als nascuts en 2011 i 2012. La nit donarà començament a la biblioteca a les 20:00 hores i es prolongarà fins a les 9:00 hores del matí del dissabte dia 22. Els participants soparan i desdejunaran a la Casa de Cultura i hauran de portar una llanterna, un sac de dormir, pijama i necesser de neteja personal.

La nit comptarà amb diverses activitats com a contes, la projecció d’una pel·lícula i jocs d’interior.

Per a més informació, els interessats poden posar-se en contacte amb la Casa de Cultura a través del correu cultura@altea.es, telefonant al 965 84 28 53 o en la pàgina web www.alteacultural.com. L’activitat és gratuïta i la inscripció haurà de realitzar-se de forma online a través de l’enllaç https://goo.gl/ttj1wq.

Pin It on Pinterest