Select Page

La platja de l’Espigó estrena distintiu

Els edils d’Infraestructures, Diego Zaragozí i de Turisme, Xelo Gonzàlez, recollien en el matí de hui, de la mà del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, les tres banderes blaves que les platges de l’Espigó, la Roda i Cap Blanch han aconseguit. A més, el gerent del Club Nàutic, Ximo Such, ha rebut l’atorgada a aquesta entitat.

La Bandera Blava és un guardó que atorga anualment des de 1987 la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i instal·lacions; “pel que els distintius rebuts per Altea suposen un reconeixement a la tasca que es realitza en pro del Medi Ambient, cura dels recursos naturals i implantació de serveis públics”; ha assenyalat l’edil d’Infraestructures i Platges. Diego Zaragozí ha recordat que la província d’Alacant ha aconseguit 84 Banderes Blaves, de les 150 rebudes per la Comunitat Valenciana, “el que significa un gran reconeixement per la costa alacantina i per a Altea”. “Seguirem treballant perquè Altea conserve les banderes blaves que ja té i també per optar a altres noves”; ha conclòs Zaragozí.

Per la seua banda, Xelo Gonzàlez ha volgut ressaltar l’emoció que ha sentit quan ha recollit les banderes. Cal no oblidar que és el primer acte institucional al qual assisteix la recentment nomenada regidora de Turisme, qui ha destacat la bellesa de l’entorn en què s’ha dut a terme l’acte de lliurament de banderes blaves, hotel Sicania de Cullera, a peu de platja.

La responsable municipal de Turisme ha volgut destacar la recepció, per primera vegada, de la bandera per la platja de l’Espigó i ha finalitzat assenyalant que, “Altea viu de cara al mar i fa de les seues platges tranquil·les un atractiu molt important per a turistes i residents, de manera que obtenir aquestes banderes blaves són un reconeixement al nostre municipi i el seu entorn “.

Pin It on Pinterest