Select Page

Els consellers van designar a l’alumnat premiat pel seu rendiment acadèmic.

Ahir es reunia el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes per a aprovar l’acta de la reunió celebrada el 28 de març de 2019, en la qual es va acordar concedir a un alumne de cada centre docent, un premi que valorara l’esforç en el seu rendiment acadèmic. Aquests premis es dirigeixen a l’alumnat de 6é de primària i de 4t de l’ESO, amb motiu de la finalització de la seua etapa educativa.

Els cinc alumnes premiats de 6é de primària, triats pels seus companys dels diferents col·legis alteans són: Paula Lanuza Ramón del CEIP Blanquinal; Hugo Romera Valenzuela del CEIP Els Gires; Sara Aissi del CEIP L’Olla, Arwen Soley Alonso Femenia del CEIP Altea la Vella i Sara Spencer del CEIP Garganes. Els dos alumnes de 4t d’ESO dels dos instituts alteans, han sigut Bailo Barry de l’IES Bellaguarda i Ayoub Bougattaoui de l’IES Altaia.

Els premis, proposats pels consellers, es concediran en la reunió extraordinària del Consell de Xiquets i Xiquetes que es celebrarà el 20 de novembre de 2019, amb motiu de l’aniversari “Convenció de la Declaració de Drets dels Xiquets i Xiquetes”.

Continuant amb els punts tractats, es van donar a conèixer les propostes dutes a terme pels membres del Consell per a l’elecció dels nous components del curs 2019-2020. A més, els consellers van proposar idees per a continuar treballant de cara al pròxim curs, així com la necessitat de conscienciar sobre la disminució de l’ús de plàstics.

L’edil d’Educació en funcions, Vicenta Pérez, ha destacat que “des de la regidoria d’Educació i Igualtat, els hem obsequiat amb llibres perquè cultiven les seues ments també a l’estiu”.

Pin It on Pinterest