Select Page

Les regidories de Sanitat i Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea, en una tramitació conjunta amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, han instal·lat un punt de recàrrega elèctric al Centre de Salut d’Altea, que en primera instància servirà per proveir al cotxe que utilitzarà el personal sanitari de l’esmentat centre, ubicat al c/ Galotxa.

Així mateix, la Conselleria posa a la disposició del municipi una unitat de cotxe elèctric per a l’ús del personal sanitari que atendrà pacients a domicili en el municipi.

“Aquesta és una mostra de l’aposta clara per la transició ecològica, cap a una tecnologia que permet una interacció amb el medi ambient més sostenible, en termes de mobilitat”; ha comentat l’edil d’Infraestructures, Roque Ferrer.

Pin It on Pinterest