Select Page

L’àrea gestionada pel regidor en funcions, Roque Ferrer, iniciava el passat mes de maig la construcció d’un parc infantil situat en els voltants del c / La Trompa, que comptarà amb una superfície d’uns 400 m2. La infraestructura serà parcialment de formigó imprès i la resta de paviment elastomèric, coincidint amb les àrees de seguretat dels jocs; a més de disposar de tanca perimetral, fabricada amb fusta, per evitar la fuga incontrolada o l’accés de mascotes.

El recinte, descrit anteriorment, albergarà jocs com ara una engrunsadora doble i inclusiva; un balancí doble; dos molls simples amb forma de vehicle; una taula de Ping-Pong; una taula amb un joc serigrafiat; una cistella de bàsquet amb doble cistella en el tauler, per practicar l’estil lliure i dues taules de pícnic a la zona de control, fonamentada per a la posterior instal·lació d’una pèrgola que dote d’ombra aquest espai.

Referent a la nova infraestructura, Ferrer explica que, “d’aquesta manera dotem a aquesta part del poble d’aquest tipus d’instal·lacions, on hi havia una mancança, amb un cost de 40.333,72 €”.

Pin It on Pinterest