Select Page

El Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha celebrat la seua cerimònia de clausura al Cdt Marina Alta Dénia amb el lliurament dels diplomes als estudiants i el reconeixement a institucions i empreses que han col·laborat en la seua realització. L’Ajuntament d’Altea ha rebut aquest reconeixement en les mans de les regidores de Comerç i Agricultura que van apostar, des de l’inici, per participar en aquest Màster.

Anna Alvado i Beatriu Nomdedeu van assistir ahir a l’acte de cloenda celebrat a Dénia, on van rebre el reconeixement com a institució col·laboradora i van acompanyar la estudiant alteana, María Ángeles Ciudad, que, a més de graduar-se, va actuar com a representant dels seus companys. A l’acte també va participar la coordinadora del màster, la alteana Ana Zaragoza, professora de la UA.

El títol propi de la Universitat d’Alacant ha comptat durant aquest curs 2018-2019 amb professorat altament qualificat que treballa en recerca, desenvolupament i innovació, així com amb professionals de referència que s’han introduït a l’alumnat en el món dels arrossos tradicionals, els contemporanis i els internacionals.

Els estudiants han fet visites formatives a espais relacionats amb la cultura alimentària mediterrània rebent docència de prestigiosos professionals del món de la gastronomia, l’enologia i el periodisme gastronòmic. Igualment han tingut l’oportunitat de realitzar les seues pràctiques en restaurants que compten amb estrelles Michelin a la província d’Alacant com: Quique Dacosta restaurant, Bon Amb, L’Escaleta, El Rodat, La Finca, Monastrell i El Xato.

Els estudiants han comptat amb ajudes per als seus estudis gràcies a convenis signats per la Universitat d’Alacant amb Turisme Comunitat Valenciana i amb els ajuntaments de Dénia, Altea, Benidorm, Torrevella i Alacant. Igualment ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego i amb el mecenatge mitjançant beca de l’empresa Carmencita a través de la seua Càtedra d’Estudis del Sabor Gastronòmic.

Pin It on Pinterest