Select Page

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat, per segon any consecutiu, unes jornades en el Club Nàutic per a l’alumnat de 6é de Primària amb activitats de vela, caiac i planxa de rem i per a l’alumnat de 4t d’ESO en el Club de Tennis amb piscina, pistes de tennis i de pàdel a la seua disposició.

Com ha explicat la regidora d’Educació en funcions, Vicenta Pérez,  “aquestes jornades, finançades per la Regidoria, es realitzen per fomentar la convivència de l’alumnat que acaba el cicle de Primària i per a l’alumnat que acaba el cicle de Secundària, amb la intenció de poder acomiadar-se dels companys en un ambient lúdic i on tots facen per igual activitats que, de normal, tindrien un cost econòmic per als pares i mares”.

“Les activitats que farà l’alumnat han estat escollides en el si del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes mitjançant un acord adoptat a la sessió celebrada el 28 de març de 2019 on es va acordar com celebrar la fi d’etapa educativa dels nivells de Primària i d’ESO amb eixes activitats”; ha apuntat l’edil.

Vicenta Pérez ha felicitat a tot l’alumnat i els ha desitjat unes jornades molt divertides.

Pin It on Pinterest