Select Page

La regidoria d’Ocupació i l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, han concedit tres beques de Mobilitat Europea, que han recaigut en els joves alteans Blanca Revert, Noemi Punzano i Joaquín Berna; que realitzaran dos mesos de pràctiques professionals en empreses de Belfast, Regne Unit. Les beques, convocades per l’Ajuntament d’Altea, ascendeixen a 3.000€ per beneficiari.

Amb l’objectiu de proporcionar als beneficiaris i beneficiàries una experiència laboral i donar-los l’oportunitat d’ampliar i millorar els seus coneixements en llengua estrangera, la Regidoria d’Ocupació i EuroAltea convocaven el passat mes de març 4 beques de Mobilitat Europea. D’aquesta convocatòria, tres han estat els joves seleccionats que en períodes de dos mesos realitzaran pràctiques en empreses de Belfast des de l’1 de juliol al 25 de setembre.

Com ha explicat l’edil d’Ocupació en funcions, Diego Zaragozí, “la beca cobreix directament el desplaçament de l’aeroport a la ciutat de destí, l’allotjament, una assegurança de viatges i accidents, i ofereix una ajuda econòmica individual per a la manutenció. El total de la beca és de 3.000€; dels quals 2.500 són per a despeses de viatge, segur i allotjament i els altres 500 són una ajuda individual per a la manutenció, ja que es van a allotjar en un pis i aquesta no està inclosa ”

La recerca i assignació de l’empresa d’acollida ha estat realitzada per l’Ajuntament d’Altea a través de l’Oficina de Projectes Europeus, dependent de la regidoria d’Hisenda, sent el regidor en funcions  Pere Lloret.

Aquestes beques han estat adjudicades mitjançant concurrència competitiva entre els aspirants que han reunit els requisits establerts en les bases publicades al web de www.euroaltea.eu

 

Pin It on Pinterest