Select Page

El municipi d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, ha participat en Viladecans (Barcelona), en una trobada sobre el projecte URBACT. En representació d’Altea va assistir Paloma Verdú, coordinadora de EuroAltea i del projecte en el municipi, al costat d’Ignacio González, responsable de l’Associació d’Amicitia i membre del grup de treball local (ULG), que tenia lloc els dies 4 i 5 de juny.

La trobada va reunir 17 municipis, entre els quals va destacar Altea, que forma part de les xarxes del programa URBACT, dedicat a dialogar i intercanviar propostes entre ciutats europees, amb l’objectiu de fer front als principals desafiaments urbans en tema d’economia, medi ambient, governança i inclusió social. A través d’aquestes trobades, el projecte es continua desenvolupant amb èxit, entre tots els socis participants.

De forma paral·lela, tenia lloc a Altea una reunió del grup de treball local del projecte URBACT Ciutats Voluntàries, amb la participació de totes les associacions implicades com són Creu Roja, Corazón Express, IES Bellaguarda, Vecinos Cooperando de la Sierra de Altea, EcoAltea i Acadèmia GEA. La reunió es va enfocar a continuar construint una base de dades d’associacions i entitats per al projecte, coordinar la participació del programa Ciutats Voluntàries amb el seu propi espai en la fira EcoAltea, i la planificació d’activitats informatives i formatives per a promoure el voluntariat en el municipi.

Els assistents a la reunió van acordar posar com a data límit el 30 de juny per a recollir la confirmació i idees de totes les associacions que vulguen formar part de l’espai del projecte Ciutats Voluntàries durant la fira EcoAltea. Els membres del grup de treball es tornaran a reunir a mitjan juliol per a confirmar detalls en referència a aquest punt.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Altea ha arribat a un acord per a oferir la Casa de Cultura per a l’organització de dues jornades de formació i informació sobre voluntariat en el marc del projecte Erasmus Plus “Innovol”, pendent de confirmar dates.

Pin It on Pinterest