Select Page

La regidora de Ciutadans Estrangers en funcions, Mari Laviós, informa que ja està obert el termini d’inscripció als cursos de castellà online per a ciutadans estrangers. Aquests cursos estan organitzats per la Diputació d’Alacant.

La durada del curs és d’un any i els requisits per a participar són: estar empadronat en el municipi, presentant la còpia del certificat o volant d’empadronament (s’admetran els datats des de gener de 2017 fins ara); tindre accés a un ordinador i disposar d’auriculars i micròfon.

Els alumnes rebran un email d’acceptació al curs, amb informació i els codis d’accés a la plataforma, la qual romandrà activa les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Es podrà accedir a ella des de qualsevol dispositiu, però es recomana fer-ho des d’un PC.

El curs s’adapta al nivell de cada alumne, a més de disposar d’un tutorial en castellà, anglès i francès. Serà necessari realitzar una prova de nivell durant la primera setmana i 10 hores el primer mes, ja que si no es compleix, l’alumne deixarà de tindre accés a la plataforma. Per a rebre la certificació del curs, seran necessàries un mínim de 50 hores durant l’any de durada d’aquest.

Per a més informació, els interessats poden acudir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a l’extensió administrativa d’Altea la Vella o a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea www.altea.es. El curs és totalment gratuït i es realitzarà per ordre de recepció d’inscripcions. El termini romandrà obert fins al 15 de juliol i haurà de formalitzar-se l’inscripció mitjançant correu electrònic, enviant la fitxa d’inscripció i certificat d’empadronament a ciudadanosextranjeros@diputacionalicante.es.

Mari Laviós anima a totes i tots els residents estrangers a fer ús d’aquesta eina totalment gratuïta “donat que és una oportunitat única de poder millorar el seu nivell de castellà o per a aprendre-ho”.

Requisitos para participar en los cursos de castellano online

Requirements to participate in online spanish courses

Conditions requises pour participer aux cours d’espagnol en ligne

Voraussetzungen für die teilnahme an online-spanischkursen

Pin It on Pinterest