Select Page

El passat dissabte 1 de juny finalitzava la III edició de la Nit de l’Art, aquest any emmarcada dins del projecte “Altea Mar de Cultures”, que celebra la Capitalitat Cultural Valenciana de la localitat. El regidor de Cultura en funcions, Diego Zaragozí, ha qualificat com molt positiva aquesta tercera edició de la Nit de l’Art, i ha agraït el treball i participació de tots els artistes en aquesta iniciativa, així com l’assistència de la ciutadania i visitants, que any rere any continua creixent.

Un festival de tres dies, celebrat el 30, 31 de maig i 1 de juny, que s’ha consolidat al municipi alteà. El públic assistent va gaudir de conferències, visites guiades a tallers d’artistes, activitats per a xiquets i xiquetes, exposicions d’art i un gran circuit artístic de performance i vídeo creació́. Una de les novetats d’enguany era que la ruta de la Nit de l’Art va ser seguida en directe mitjançant l’aplicació mòbil gratuïta “Play Altea”.

Pin It on Pinterest