Select Page

L’acte d’inauguració oficial tindrà lloc a Altea el dia 16 de juny.

 Altea és des del passat 25 d’abril Capital Cultural Valenciana. Un nomenament atorgat per la Conselleria de Cultura i que ostenta al costat de Vilafranca (Castelló). València acollirà demà l’acte de presentació de les dues Capitals Culturals Valencianes. L’acte estarà presidit pel conseller de Cultura en funcions, Vicent Marzà, i comptarà amb la presència de l’alcalde d’Altea i l’edil de Cultura en funcions, Jaume Llinares i Diego Zaragozí, respectivament, que encapçalaran la comitiva alteana.

Altea serà fins el 25 d’abril de 2020 seu de la cultura a la Comunitat. En aquest sentit, el proper diumenge 16 de juny a les 20 hores, l’auditori de la Plaça de l’Aigua acollirà la presentació d’Altea Capital Cultural Valenciana basada en el projecte “Altea, mar de cultures”. En l’esdeveniment, anomenat “Reunint Cultures”, estarà representada tota la societat alteana, la qual ha fet possible aquest reconeixement.

Pin It on Pinterest