Select Page

Des de la Regidoria d’Educació, l’edil en funcions, Vicenta Pérez, anuncia una nova convocatòria per a la concessió d’un premi econòmic de 70€, amb la finalitat de reconèixer l’esforç i la dedicació de l’alumnat empadronat a Altea, que durant el curs 2018/2019 haja obtingut el Títol de Batxillerat.

Els requisits dels premis per a participar consisteixen en estar empadronat/a a Altea; estar matriculat/a en el curs 2018/2019 en un centre públic d’educació secundària obligatòria situat en la localitat i haver superat totes les assignatures de 2n de Batxillerat en la convocatòria de maig o en la de juny, i obtindre el Títol de Batxillerat en el present curs.

El termini de presentació de les sol·licituds amb la documentació complementària serà del 3 al 28 de juny, tots dos inclosos, en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Altea. La sol·licitud s’ajustarà al model designat per a aquesta convocatòria i estarà disponible durant el termini de presentació en la pàgina web de l’Ajuntament www.altea.es i en les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Bases Premis de Batxillerat 2018/2019

Sol·licitud Premis de Batxillerat 2018/2019

Pin It on Pinterest