Select Page

La ciclista alteana Cristina Succi de l’equip Cronobike es classificava, el passat dissabte 1 de juny a Nules, en primera posició del campionat de Contrarellotge Individual Masculí i Femení de la Comunitat Valenciana en categoria Cadets Fèmines, amb un circuit de 10km i amb un temps de 15:08min.

La segona classificada en aquesta prova era Ainara Albert de l’equip Rio Miera – Meruelo i la tercera classificada Pascalle Grauenkamp, també de l’equip Cronobike.

Cristina aconsegueix una altra gran victòria i ha estat convocada per als campionats escolars d’Espanya que enguany se celebraran a Xest el pròxim mes de juliol.

Cal recordar que Succi, que pertany a l’equip Cronobike – grup SIME – port hotels – Bosch j. Dieses Almoradí, S.L. ve de guanyar 5 medalles d’or en el Campionat Autonòmic de Pista celebrat al Velòdrom Luis Puig de València al mes de març.

Pin It on Pinterest