Select Page

El Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea, i emmarcades en el programa Altea Emprèn, presenta les jornades per a emprenedors i empreses, que tindran lloc el mes de juny. Aquesta iniciativa té com a objectiu ensenyar diferents tècniques per a crear un negoci o millorar-lo.

Les jornades tindran lloc en horari de 15:00 a 17:00 hores, a la Casa de l’Aigua d’Altea, situada en Pont de Moncau, núm. 29. El primer taller donarà inici el 5 de juny, sota el títol “Diseño e innovación en modelos de negocio”, a càrrec de Begoña Galiana, tècnic d’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH.

El 12 de juny, les empreses i emprenedors podran conèixer de primera mà el mercat amb el taller “Analiza tu mercado con técnicas de guerrilla”, de la mà de Germán Sánchez, tècnic d’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH.

El 19 de juny, el taller “Experiencia del Cliente: Aprende cómo aplicarla en beneficio de tu negocio”, serà impartit per Pedro Almendros, coordinador d’Emprén UMH, del Parc Científic de la UMH.

Les jornades finalitzaran el 26 de juny, amb el taller “Social Media Plan: Define la estrategia de tu empresa en redes sociales”, a càrrec de Paco Hernaiz, tècnic de Comunicació i Màrqueting del Parc Científic de la UMH.

Les jornades són gratuïtes i les persones interessades a participar hauran d’inscriure’s enviant un correu electrònic a altea@emprendeumh.es, telefonant al 662 34 34 12, o acudint a la Casa de Cultura o Oficina de Comerç d’Altea.

Pin It on Pinterest