Select Page

L’alcalde en funcions, Jaume Llinares i el president de l’Associació Fira d’Esdeveniments, Sergio Pastor, han signat un conveni de col·laboració, impulsat per la regidoria de Comerç, pel qual l’Ajuntament destina 2.000€ a l’esmentada associació com a suport a la seua activitat a favor del comerç local.

En el transcurs de la signatura, l’edil d’àrea en funcions, Anna Alvado ha explicat que “es tracta del primer conveni de col·laboració de l’associació Fira d’Esdeveniments, recentment constituïda, ja que és primordial ajudar al teixit associatiu d’Altea perquè puguen promocionar, en aquest cas, el turisme d’esdeveniments que és la seua finalitat”. “La realització d’esdeveniments, és un pilar fonamental de la nostra economia i, evidentment, l’ajuntament ha d’estar al seu costat per donar-los suport en allò que necessiten”; ha afegit l’edil que ha conclòs assenyalant que “amb la signatura d’aquest conveni es garanteix l’ajuda a la tercera edició de la Fira d’Esdeveniments, que es realitzarà a final d’any”.

Per la seua banda, Sergio Pastor, agraïa a la regidoria de Comerç i Turisme i l’Ajuntament d’Altea la col·laboració que fins al moment ha rebut la Fira d’Esdeveniments i ha subratllat el suport que des d’aquesta regidoria se’ls ha brindat des de l’inici de l’activitat. “Des de l’Associació Fira d’Esdeveniments estem molt agraïts perquè des de la regidoria de Comerç sempre s’ha vetllat perquè la Fira es realitzés amb els mitjans que necessitàvem i també estem agraïts a l’Alcalde per la signatura d’aquest conveni. Un conveni que per a nosaltres vol dir que segueixen confiant en l’Associació i suposa una ajuda per seguir treballant pel comerç alteà, situant-lo al nivell provincial que es mereix “.

Finalment l’alcalde, Jaume Llinares ha felicitat la regidoria de Comerç i a la Fira d’Esdeveniments perquè “crec que l’important de l’acte de hui és la col·laboració entre organismes que podem ajudar-nos els uns als altres per tirar endavant les propostes que ens porten els particulars de Altea. En aquest cas, és una associació que ja porta una trajectòria demostrant que la fira funciona, que tenen capacitat organitzativa, que poden gestionar bé els recursos que se’ls destine i aquest ajut se’ls dóna per dotar l’associació de més recursos i que puga continuar amb les seues activitats “.

“Esperem que continuen fent aquest treball de compartir recursos, en les seues diferents facetes, que amb el suport institucional serà més fàcil. Els felicite, espere que el conveni signat hui done els seus fruits i siga durador”; ha conclòs Jaume Llinares.

Durant la signatura del conveni també ha estat present el vicepresident de l’Associació Fira d’Esdeveniments, Luís Alvado.

Pin It on Pinterest