Select Page

La Regidoria de Turisme informa que el proper dia 6 de juny, a les 9:00 hores, tindrà lloc una Jornada de Networking denominada, “Esmorzar Avibe”, dins de les accions previstes en el conveni de col·laboració, recentment signat, entre l’Associació d’Agències de Viatge de Benidorm i comarca, AVIBE, i l’Ajuntament d’Altea.

Tindrà lloc al CEAM d’Altea, Carrer Marina Baixa, nº 6 i es tracta d’un esdeveniment obert a totes les empreses i professionals interessats en col·laborar amb el sector turístic i ampliar tant la seua xarxa de contactes, com les seues oportunitats de fer negocis.

La regidora de l’àrea en funcions, Anna Alvado, explica que, “aquesta jornada de treball permetrà posar en contacte als i les empresàries vinculats amb el sector turístic alteà amb altres empreses col·laboradores de AVIBE, creant sinèrgies i una xarxa de contactes que generarà oportunitats de negoci entre totes les persones assistents “.

“El sector turístic alteà té un gran pes en la nostra economia i per tant hem de seguir invertint en la formació i professionalització del sector, com un valor afegit a la nostra àmplia oferta turística”, ha conclòs Alvado.

L’assistència és gratuïta i se servirà un Coffee Break. Les persones que vulguen inscriure’s només han d’enviar un mail a avibe@avibe.org indicant que desitgen participar en el Networking.

Pin It on Pinterest