Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus d’Altea (OPE), ha participat en el projecte Erasmus+ Youth Exchange, “Rivers Flows Into Life”, que va tindre lloc en Sakarya, Turquia, del 28 d’abril al 6 de maig. Els joves alteans que van viatjar fins a Turquia van ser: Tamara Kumaritova, Gil Crevits, Arthur Josef Maarschalkerweerd i Sarah Alexandra Ghorbani.

Durant la seua estada van adquirir les habilitats necessàries per a desenvolupar un sentit de responsabilitat respecte als problemes ambientals, centrant la seua actuació en els rius. La contaminació de les zones fluvials i la incapacitat per a evitar-ho fan que l’ecosistema es deteriore, a més del ràpid creixement dels assentaments i la quantitat de residus que empitjoren aquests factors. Els joves van participar en una gran varietat d’activitats com a tallers, visites, treballs artístics i excursions.

L’OPE de l’Ajuntament d’Altea va participar en aquesta iniciativa al costat de diferents països socis, com són Bòsnia i Hercegovina, la República Txeca, Lituània, Alemanya, Portugal i Turquia.

Pin It on Pinterest