Select Page

La Regidora de Turisme en funcions, Anna Alvado, informa que “tal com es va acordar en l’última reunió del Consell de Comerç i Turisme, esdevinguda el passat 8 de maig, en què es va debatre sobre el diagnòstic turístic d’Altea, es va a continuar treballant en l’Estratègia de Turisme Sostenible 2025 per al municipi “.

“El proper pas serà la realització de tres tallers de treball, que se celebraran les setmanes pròximes, en els quals es comptarà amb la presència de diversos representants del sector turístic alteà, de la ciutadania i de les institucions, per tal que la definició de l’estratègia siga el resultat d’un treball participatiu”; ha explicat Alvado.

En els tallers de treball es debatran temes referits al model de destinació turística a construir, recaptant els punts de vista dels participants, les seues prioritats i opinions. D’aquestes sessions de treball es derivaran els principis, objectius i estratègies turístiques a seguir en matèries com la mobilitat dels turistes, la proposta de valor al mercat o el funcionament i gestió del sistema turístic d’Altea.

La coordinació d’aquests tallers anirà a càrrec de la Regidoria de Turisme amb el suport de l’empresa adjudicatària del projecte Globaldit; empresa valenciana amb gran experiència en el disseny de models de desenvolupament turístic a nivell nacional i internacional.

Alvado agraeix “la participació en el desenvolupament d’aquesta estratègia al teixit associatiu alteà, a la Universitat Miguel Hernández, als diferents departaments implicats com Urbanisme, Cultura, Infraestructures, Esports, Turisme, Comerç, Medi Ambient, etc, als grups municipals i, com no, a les empreses turístiques que són el pilar fonamental per a l’èxit d’aquesta estratègia”.

Pin It on Pinterest