Select Page

La regidora de Comerç en funcions, Anna Alvado, ha realitzat una  valoració molt positiva de la campanya de tiquets “1.000 Botigues, 1.000 Motius”,  una vegada conclosa aquesta.

“La campanya va creixent cada edició significativament. En concret, en aquesta edició s’han arribat a lliurar 500 participacions per al sorteig, un 25% més que l’any passat el que repercuteix en una despesa d’uns 22.000€ aprox. en el nostre comerç local, s’ha procurat des de la primera edició fer coincidir aquesta campanya en el període de noces i comunions, intentant que la ciutadania tinga un al·licient més per quedar-se i realitzar les seues compres a Altea, alhora que és una xicoteta ajuda per els possibles beneficiaris de la promoció”; ha explicat l’edil.

Aquest matí ha tingut lloc el sorteig de la campanya a Ràdio Altea, sent 3 persones les agraciades amb un xec de 200€ cadascuna per gastar en qualsevol establiment comercial d’Altea, els números premiats han estat el 51, 278 i 448 pertanyents a M.B, E.F i M.C.R respectivament.

Anna Alvado ha felicitat “a les persones guanyadores del sorteig, a tots els participants i als establiments comercials ja que, sense la participació de tots els sectors no s’haguera dut a terme aquesta iniciativa”. Alvado ha conclòs convidant a tota la ciutadania a seguir participant en aquest tipus d’accions, en benefici del comerç local.

Pin It on Pinterest