Select Page

Pere Lloret, regidor en funcions d’Hisenda i RH, i de l’Oficina de Projectes Europeus (OPE); amb Paloma Verdú, responsable de la mateixa, han rebut aquest matí a l’equip d’alumnes de l’IES Bellaguarda i components de “Mai Més Teatre”, Moisés Blanco, Sara Gómez, Cristina Redondo, Alex González, Quico Muñoz i Judith Arrugue. Aquests sis joves participaran en el projecte Erasmus +, We Need to Talk, que tindrà lloc en Velenje, Eslovènia, del 21 al 30 de juny.

El projecte se centra en les disciplines de l’art, el teatre i la música. Durant la seua estada, els joves realitzaran representacions teatrals sobre temes que passen desapercebuts en la societat, com són l’assetjament, l’abús, la intimidació, els estereotips i la immigració, sobre els quals també s’organitzaran tallers de la mà de professionals en el camp.

Els joves participants tindran cobert el 100% de l’allotjament, menjar i transport durant el projecte, a través del suport d’Erasmus +.

Pin It on Pinterest