Select Page

L’equip de veteranes del Club Nàutic d’Altea puja al pòdium per quart any consecutiu en el Campionat d’Espanya de Rem de banc fix del Mediterrani, celebrat aquest any a Benidorm.

Més de set-centes remers i remeres, en representació de prop de 75 equips, van disputar aquest cap de setmana a la badia de Benidorm el Campionat d’Espanya de Rem de banc fix del Mediterrani. Entre els equips participants estaven representades les delegacions d’Andalusia, País Basc, Galícia, Catalunya, Múrcia i Comunitat Valenciana.

La regata donava començament aquest dissabte 25 de maig amb les proves classificatòries. Després d’una lliga autonòmica molt renyida i amb un alt nivell competitiu dels equips de la Comunitat Valenciana sortien a l’aigua a marcar la diferència.

L’equip de veteranes del Club Nàutic d’Altea passava el tall alçant-se com clares favorites per a les semifinals i la final de diumenge, obtenint el millor temps del campionat.

Els seus companys de club, els veterans, no tenien tanta sort, després d’una baixa per lesió d’última hora s’enfrontaven el campionat amb més incertesa. Malgrat els impediments feien una bona marca en la repesca de la vesprada, però no suficient per classificar-se per a les semifinals.

Diumenge donaven començament les semifinals de totes les categories. A les veteranes d’Altea el sorteig els feia enfrontar-se en la seua semifinal als equips més forts. La màniga va ser molt competitiva i van haver de esforçar-se al màxim per assegurar-se el pas a la final, però les d’Altea ja estaven entre els huit equips de la final.

Dues hores més tard, a les 10:30 hores donaven començament les finals per a les veteranes femenines, les d’Altea entraven primeres en temps real. Després d’aplicar el handicap i compensar els temps es donaven a conèixer als equips guanyadors. L’equip de veteranes del Club Nàutic d’Altea s’alçava Subcampiones d’Espanya a un segon i mig de les primeres, Rem Dénia, i seguides en tercera posició pel RCN Gandia.

“És un equip que ha treballat molt dur tota la temporada, que ha sabut mantenir el seu lloc com a favorit tot i el gran nivell que hi ha hagut aquest any a la Lliga SUMA. Han fet un campionat impecable, estem tots molt contents de finalitzar així la temporada”, explicava l’entrenador Vicente Jorro.

D’aquesta manera l’equip de veteranes del Club Nàutic d’Altea puja al pòdium nacional per quart any consecutiu després del bronze de 2016, l’or de 2017 i la plata de 2018.

Es tanca així un any més de grans alegries per al rem alteà; un any en el qual el rem ha tornat a comptar amb el suport del patrocinador Pailabot, una Acadèmia Nàutica situada a Altea que imparteix cursos per a l’obtenció dels certificats i títols professionals homologats nàutics.

Pin It on Pinterest