Select Page

La setmana culminarà amb la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja que reunirà a Palau Altea a més de 600 voluntaris

El regidor d’Ocupació en funcions, Diego Zaragozí, participava ahir en la jornada de portes obertes organitzada per Creu Roja en la seua seu d’Altea (situada al carrer Consell nº 6), amb motiu de la commemoració del seu Dia Mundial, que tindrà lloc el dissabte 1 de juny a Palau Altea. A l’acte van acudir el president local de Creu Roja, Miguel Orozco; el president provincial, Antonio Navarro; el secretari provincial, Mario Pineda; la coordinadora provincial, Carolina Espadas; el director de Socors i Emergències, Andrés Chesa; a més del president de Caixaltea; el director de CaixaBank i el director del CEIP Garganes.

Inma Martínez, directora tècnica local de Creu Roja, va presentar l’acte inicial de la setmana d’activitats amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat diària als socis, sòcies i ciutadania que dóna suport a la seua labor. Durant l’acte, Pedro Jaime Noguera Company, va ser reconegut pel seu esforç com a soci durant 33 anys dins de l’Assemblea de Creu Roja d’Altea, així com les entitats de CaixaBank, CEIP Garganes i Giving for Giving per la seua col·laboració. També es va agrair el suport de l’Ajuntament d’Altea a la Creu Roja local amb el lliurament a l’edil d’un record de la commemoració. Així mateix, es van projectar tres audiovisuals sobre la Loteria de l’Or, l’activitat de l’Assemblea Local i un vídeo sobre la labor dels socis.

Hui s’han dut a terme xerrades i tallers de primers auxilis en la Plaça de la Creu d’Altea i s’ha realitzat una pràctica amb l’embarcació de Salvament Marítim a la platja de l’Espigó. Demà, de 10:00 a 13:00 hores, es mantindrà instal·lada en un centre de primària l’exposició “Meditarrani, deixa que et cuide”, per a sensibilitzar a l’alumnat sobre salut, seguretat i sostenibilitat ambiental. També s’ha organitzat un cicle de cinema sobre drets humans del col·lectiu LGTBI dirigit a estudiants d’instituts de secundària, i que tindrà lloc en el Centre Social d’Altea, de 10:00 a 11:30 hores, i que es repetirà el divendres 31 de maig. D’altra banda, el dijous 30 de maig, a les 12:00 hores, tindrà lloc una jornada de sensibilització sobre plantes invasores en el riu Algar, amb la participació d’un centre de secundària. I a la vesprada Creu Roja traslladarà les activitats de persones majors i infància a la porta de l’Ajuntament.

La setmana culminarà el dissabte 1 de juny, amb la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja. Més de 600 voluntaris de tota la província es reuniran a Palau Altea per a commemorar aquest acte anual. Per al  mateix dia, i donada l’alta assistència de voluntariat de Creu Roja de tota la província d’Alacant, s’han organitzant visites guiades al poble antic d’Altea, així com altres activitats de dinamització juvenil i infantil i l’elaboració d’un mural de Creu Roja.

 

Pin It on Pinterest