Select Page

Més de 1.600 oients van utilitzar l’app de Ràdio Altea per seguir la programació especial amb motiu de la jornada electoral del passat diumenge 26 de maig a Altea. Una programació en directe en la qual l’anàlisi, la participació i els resultats van ser els protagonistes. A més, el programa va ser seguit per un gran nombre de persones a través de les ones del 107.6FM i de www.radioaltea.com

Pel que fa a la reproducció en podcast, l’informatiu especial de les 14:00 hores ha estat escoltat 639 vegades i el programa especial que donava inici a les 20 hores ha comptat amb 691 reproduccions fins al moment. Tots dos podcast segueixen disponibles per a l’audiència a la web de Ràdio Altea.

Com a colofó ​​a tota la tasca informativa que s’ha dut a terme des de l’àrea municipal de Comunicació i Noves Tecnologies, encapçalada per Pere Barber, amb motiu de les eleccions municipals, es realitzava un seguiment de tota la jornada electoral. Ràdio Altea oferia un informatiu especial a les 14:00 hores en el qual avaluava la participació fins al moment i recollia els testimonis dels candidats a peu d’urna després d’emetre el seu vot. Alhora, el Departament de Comunicació va emetre notes informatives amb dades de la jornada.

També el diumenge, a partir de les 20:00 hores, en directe, Ràdio Altea emetia una programació especial ‘dia d’eleccions’, en què s’anaven oferint els resultats a mesura que s’anaven coneixent i les valoracions dels candidats una vegada finalitzat el escrutini.

Aquesta programació especial era conduïda per Paco Lloret i va comptar amb la participació d’Àngela Tecles, Chloé Gallais, Marga Riera, Javier Sáenz i Paco Cabrera, destinats en els diferents col·legis electorals per donar puntual informació. A més, van intervenir en la tertúlia que va transcórrer en el set especial eleccions ubicat a la Plaça de l’Ajuntament, Diego Coello i Berto Orozco. La part tècnica va anar a càrrec de Toni Alós, Eva Tecles i Jacint Gómez-Pimpollo.

Pin It on Pinterest