Select Page

Amb 2.789 vots, Compromís ha guanyat les eleccions, seguit del PP amb 2.656 vots. Compromís, PSOE i Ciudadanos es poden considerar els vencedors de la nit ja que tots ells han augmentat o mantingut la seua representació a l’Ajuntament d’Altea. Compromís ha passat de tenir 6 regidors a 8; el PSOE es manté amb 4 regidors, amb 1.498 vots i Ciudadanos, amb 446 vots, que no tenia representació, ha obtingut un regidor; per la qual cosa entrarà a formar part de la corporació municipal.

El PP es queda amb 7 regidors, tot i que amb alguns vots més que el 2015, manté els resultats de les passades municipals. Pel que fa a Altea amb Trellat, que tenia dos regidors en aquesta legislatura, els resultats li atorguen un regidor, amb 439 vots, pel que resta un regidor. Els altres 3 partits que s’han presentat a les municipals CIPAL, Unides Podem-EU i UCIN, s’han quedat sense representació municipal per no haver obtingut aquest mínim del 5% dels vots exigit. En aquest cas el partit més perjudicat ha estat CIPAL que tenia dos regidors i ha perdut tots dos. Per tant, atenent als resultats, es preveu que Jaume Llinares revalide l’Alcaldia.

Una vegada coneguts els resultats, la seu de Compromís s’ha convertit en una festa per celebrar uns resultats mai abans obtinguts. Jaume Llinares ha manifestat moltíssima alegria per ser la primera vegada que Compromís ha guanyat les eleccions al municipi. “Estic satisfet perquè el poble ha reconegut la feina feta”, ha declarat Llinares.

“La il·lusió la teníem, la feina s’havia fet bé, però era dificilíssim el que hem aconseguit, tot i que confiàvem que la ciutadania valorara la bona feina feta. Era una il·lusió difícil d’imaginar. Els votants han detectat l’honestedat i manera de defensar els projectes, sempre pel bé comú. En quatre anys més podrem tirar endavant els projectes que teníem projectats”, ha afegit Jaume Llinares, cap de llista de Compromís i guanyador de les eleccions.

Jaume Llinares ha felicitat a la resta de candidats pels seus resultats i ha afegit, “entre PSOE i nosaltres l’aritmètica ens dóna per formar govern. Però, òbviament, reconec la feina dels altres i parlarem amb tots. Però la suma ens dóna un govern tranquil i estable i crec que serà l’alternativa de govern “; ha conclòs Jaume Llinares.

Pin It on Pinterest