Select Page

Les dues visites guiades gratuïtes realitzades el mes de maig, organitzades per la Regidoria de Turisme, han obtingut excel·lents dades de participació.

Més de mig centenar de persones es van donar cita en la primera d’elles, el diumenge 5 de maig, de la mà del biòleg Carlos Úbeda, gràcies al qual van poder conèixer els diferents tipus d’ocells que habiten en el riu Algar, així com la flora que cohabita i proveeix a les diferents espècies autòctones de la zona. La visita va començar en la Tourist Info d’Altea i va prosseguir pel Riu Algar, fins al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge, on Úbeda va parlar de la importància d’aquest tipus de centres a l’hora de conservar la nostra flora i fauna. La visita va continuar fins al costat oposat del riu, amb el propòsit de conèixer-lo en major profunditat i accedir a tots els punts d’observació presents en l’aiguamoll.

El diumenge 19 de maig més de 35 participants van assistir a la visita guiada amb l’historiador Juanvi Martí, amb motiu de la Setmana Internacional de l’Art, on els assistents van poder gaudir del patrimoni històric, arqueològic i cultural d’Altea. La visita va donar inici en la Tourist Info i va recórrer els carrers del centre històric fins a arribar a la Plaça de l’Església, on van coincidir amb el folklore i els balls tradicionals de la XIV Festa de la Música, Dança i Cançons Tradicionals.

La majoria dels assistents de totes dues visites provenien de la Comunitat Valenciana i d’Altea, a més de visitants de diferents països europeus, que van tindre l’oportunitat de conèixer la història de l’Altea. Això va ser possible gràcies a l’app “PlayAltea”, així com a les traduccions dels guies, recolzats pels informadors turístics de la Tourist Info.

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, informava que “des del departament de Turisme s’ha continuat apostant per l’organització de visites guiades tematizades, introduint algunes novetats, per a continuar oferint, tant a la ciutadania com als visitants, un producte turístic innovador i atractiu que els permet descobrir el patrimoni natural i cultural d’Altea”.

Pin It on Pinterest