Select Page

Per tercer any consecutiu, des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, es celebrarà la Clausura dels Esports Extraescolars de la Jornada Contínua, amb motiu de la finalització del curs escolar. Aquesta tercera edició tindrà lloc el pròxim 31 de maig, en el CEIP Les Rotes 3, amb l’assistència de tots els col·legis del municipi.

La jornada donarà inici a les 16:30 hores, en la qual els assistents podran gaudir d’una vesprada practicant tot tipus d’esports. A més, estaran presents els clubs esportius que han participat enguany amb la programació de les activitats extraescolars, com són Unió Esportiva Altea, Club Esportiu Balonmano Villablanca, Club Bàsquet Altea, Club de Tennis Altea i Club Nàutic Altea. Hi haurà regals, sorpreses i berenar per a tots els participants. L’activitat és totalment gratuïta i està dirigida a alumnes de 4 a 12 anys, des d’infantil fins a primària.

L’edil de l’àrea ha convidat a tots els xiquets i xiquetes del municipi a gaudir d’aquesta jornada lúdica que combinarà festa i esport.

Pin It on Pinterest