Select Page

Aquesta setmana, el Servei de Vigilància Marina i Litoral ha procedit a la solta d’un falcó pelegrí que va ser recuperat de l’aigua per components del grup de caiacs de la “La Bocana Sailing point. En el moment de la solta es van albirar diversos exemplars de dofí mular.

La regidoria de Medi Ambient, regida per Beatriu Nomdedéu, agraeix la tasca de les persones que van rescatar a l’exemplar i també dóna les gràcies al servei de vigilància per vetllar per l’entorn litoral.

En paraules del president del parc natural de Serra Gelada i el seu entorn litoral, Joan Piera, “la presència del falcó pelegrí Falco Peregrinus Tunstall, 1771, el vol en picada pot arribar a gairebé 300 km hi la dels dofins a la nostra badia, posa una vegada més de manifest l’extraordinari valor científic i natural del nostre entorn que s’ha de protegir i llegar a les generacions futures, justificant al mateix temps l’alta demanda social de respecte al medi natural”.

 

Pin It on Pinterest