Select Page

Al llarg d’aquest mes de maig, s’han realitzat diferents accions dins del Mercat Municipal, patrocinades per la Regidoria de Comerç i englobades dins del projecte internacional “M’agrada el meu mercat”, que intenta potenciar el comerç de qualitat i de proximitat, així com els beneficis i garanties que té comprar a Altea.

Les persones usuàries del mercat els dissabtes, han pogut gaudir de dos showcooking i tallers culinaris on la xef Khris Jaime els ha ensenyat a elaborar i gaudir de productes tals com el carpaccio de vedella, maki i sushi de salmó, tonyina i llagostins o una ensalada de guacamole amb salmó marinat i caviar, així com diverses postres.

També s’ha celebrat una xerrada nutricional sobre els beneficis i els avantatges de comprar productes de proximitat i temporada, així doncs, la nutricionista Ana Zaragoza va parlar, per exemple, de les propietats dels nispros, de la tomaca, del peix blau de la badia i de la carn de la comarca.

Tot això junt amb els cors, que són el distintiu del projecte, en els davantals de tots els comerciants, demostrant que, al costat de la seua simpatia i bon fer, han aconseguit que la iniciativa estiga sent un èxit i tinga molt bon acolliment per part de la ciutadania.

La regidora de l’àrea, Anna Alvado, s’ha mostrat molt satisfeta “per la col·laboració de l’Ajuntament i l’Associació de Concessionaris del Mercat ja que, junts, es poden realitzar projectes com aquest al llarg de tot l’any, a més de consolidar aquesta campanya posant en valor el nostre comerç local i potenciant el producte de qualitat i de proximitat”.

Pin It on Pinterest