Select Page

L’edil de Foment de l’Ocupació, Diego Zaragozí “reitera la importància de tenir les dades actualitzades en”LABORA”, antic SERVEF.

Si l’any 2017 es van aconseguir poc més de 100.000€ i van ser 6 els joves beneficiaris i el 2018 van ser 18 en aconseguir més de 300.000€, l’Ajuntament d’Altea ha sol·licitat una subvenció de més de 500.000 euros per contractar aquest any a més de 30 joves dins el programa “Avalem joves” ja que, pràcticament es duplicarà l’aportació econòmica que destina la Unió europea a aquesta iniciativa.

El programa “Avalem Joves” està destinat a totes les persones menors de 30 anys en estat d’atur i té per objecte donar una primera experiència laboral en pràctiques a titulats i una oportunitat laboral a joves en general.

Tots els contractes seran de 12 mesos i s’estima que poden iniciar-se a l’agost o setembre. Els 24 joves contractats en anteriors convocatòries destaquen l’important que ha estat per a ells aquesta experiència laboral, però sobretot, el significativa que és per millorar la seua preparació i currículum.

Des de la regidoria de Foment de l’Ocupació es recorda que és imprescindible estar inscrits “LABORA” com a demandants d’ocupació així com en el Fons de Garantia Juvenil.

Pin It on Pinterest