Select Page

Les inscripcions es podran formalitzar del 3 al 21 de juny.

Des de la Regidoria de Joventut i Esports, regida per Pere Barber, s’ha donat a conèixer l’oferta dels Cursos Esportius d’Estiu, que enguany recull vint tipus d’esport, entre els quals destaca la natació, iniciació a vela, rem, paddle surf, caiac, atletisme, tennis, pàdel, futbol, bàsquet, handbol, pilota valenciana, hípica terapèutica, voley, golf, ioga, gimnàstica rítmica, hípica, hapkido i ciclisme.

El període d’inscripcions romandrà obert del 3 al 21 de juny. L’elecció dels cursos es realitzarà per ordre d’inscripció. La matrícula, de 15’68 euros, s’abonarà una sola vegada a l’Ajuntament d’Altea. El preu dels cursos variarà en funció de la modalitat triada. A partir del segon curs es podran aplicar descomptes. El pagament dels cursos que no es realitze de forma directa al monitor, podrà fer-se mitjançant autoliquidació en entitat bancària adherida; amb targeta de crèdit o dèbit en les oficines de Joventut i Esports; o telefonant al 965 841 334.

La clausura dels cursos serà el divendres 30 d’agost a les 20:00 hores a la Ciutat Esportiva d’Altea.

Per a més informació i inscripcions els interessats hauran de dirigir-se a les oficines del Centre Cultural Juvenil (Ciutat Esportiva) o mitjançant correu electrònic altea.deportes@cv.gva.es; juventudydeportes@altea.es, de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00 hores.

Cursos Esportius d’Estiu 2019

Pin It on Pinterest