Select Page

Hui divendres, 17 de maig, els funcionaris municipals celebren la festivitat de Santa Rita. Per a l’ocasió s’ha organitzat un esmorzar de germanor al Centre Social d’Altea i activitats esportives.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, així com la resta de regidors de la corporació municipal, acompanyen els treballadors durant la jornada, en la qual, després del esmorzar, es rendeix homenatge als funcionaris que es jubilen i als que compleixen vint-i-cinc anys de treball al Consistori. Tots ells reben de mans de l’alcalde i de la resta de regidors un obsequi en agraïment al seu treball i dedicació a la gestió municipal. Jaume Llinares ha dirigit unes paraules als presents i ha felicitat als funcionaris pel dia de la seua patrona, així com als homenatjats per haver complit 25 anys de treball al Consistori i als jubilats a l’últim any.

Els funcionaris que enguany compleixen 25 anys de dedicació a l’Ajuntament d’Altea són: Ángel Pérez Iñesta y Sonia Calvo León. En quant al personal que s’ha jubilat entre el juny del 2018 i maig del 2019, han sigut Josefa Narbó Such, Juan Antonio Posadas Alós, Juan Rodríguez Luque y Maria Amparo Garcia Polvoreda.

Pin It on Pinterest