Select Page

Des de la Regidoria de Noves Tecnologies, encapçalada per Pere Barber i l’Oficina de Projectes Europeus, a càrrec de Pere Lloret, s’ha donat a conèixer la concessió d’una subvenció de 15.000 euros per part de la Unió Europea, per a dotar a les zones públiques d’Altea de wifi gratuït.

Aquesta subvenció s’emmarca dins del programa “Wifi4EU”, amb el qual la Unió Europea vol donar suport a la instal·lació de connexions d’alta velocitat. De les 510 localitats d’Espanya que es beneficiaran de l’ajuda, Altea comptarà amb wifi totalment gratuït en espais públics com a places, parcs, museus, biblioteques i centres de salut. L’única condició és que la connexió oferida siga d’almenys 30 Mbps.

L’Ajuntament serà l’encarregat de triar les zones en les quals s’instal·laran els punts d’accés, que hauran de ser com a mínim de 10 punts exteriors o 15 interiors. A més de garantir que la connexió wifi estiga disponible en un termini de 18 mesos després de la signatura del conveni de subvenció. Durant aquest temps, l’Ajuntament haurà de definir el seu projecte i seleccionar la companyia que s’encarregarà de la instal·lació. El contracte de connexió haurà d’estendre’s fins almenys tres anys.

Pin It on Pinterest