Select Page

Esta setmana s’ha posat en marxa el servei d’ecoparc mòbil que ofereix el Consorci de Residus MARE i que dona servei a Altea la Vella de 13:30 a 20:00 hores, a l’aparcament de les Revoltetes, el 2n i el 4t divendres de cada mes. Pel que fa al nucli urbà d’Altea, l’ecoparc se situa a l’aparcament de Basseta-Centre, els dissabtes de 9:00 a 17:30 hores .

Este servei va començar a prestar-se el passat divendres 9 de maig i continuarà amb el calendari previst.

L’ecoparc mòbil tracta de facilitar a la ciutadania el reciclatge. Els residus que es poden gestionar són molt variats: matalassos, làmpares fluorescents, olis de diferent procedència, roba, aparells electrònics, cartutxos de tinta, radiografies, bateries, pintures, dissolvents, etc.

A més d’això, hi haurà un contenidor de gran capacitat per a poda o mobles, depenent de la setmana. Així, esta setmana en Altea es podrà deixar mobles mentre  la pròxima setmana tocarà poda. Pel que fa a Altea la Vella, el pròxim divendres 24 hi haurà recollida de poda.

L’ecoparc mòbil és una forma de facilitar l’adequada gestió dels residus en el municipi per millorar en qualitat ambiental, evitar la saturació de l’abocador del Campello  i també per a generar estalvis ja que es redueixen les tones de residu que va directament a l’abocador.

Este servei complementa el que ja es dona en el Punt Net habilitat en la Pública, en la Partida Cap Blanc, que fa uns mesos va ampliar el seu horari de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores i les vesprades de dilluns i dimecres de 15:30 a 18:30 hores. A més a més, també es presta el servei els caps de setmana a demanda, a través del telèfon 645 920 026.

Pin It on Pinterest