Select Page

Aquest estiu, els xiquets i joves de 8 i 14 anys podran gaudir del Campament d’Anglès en la Finca Santa Bàrbara en la seua dotzena edició. Així ho han donat a conèixer des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Pere Barber, i Adrià Cortell, responsable del campament.

Com cada any seran tres els torns dels quals disposa el Campament d’Anglès, estant ja complets els dos primers per participants d’edicions anteriors que han sol·licitat repetir experiència i per xiquets que en edicions passades es van quedar en llista d’espera. Respecte al tercer torn, que serà del 31 de juliol al 10 d’agost, ja compta també amb un important nombre d’inscrits, segons les dades aportades per l’organització.

Els joves dedicaran els matins a l’aprenentatge d’anglès oral a través de diferents activitats, a més de la piscina que posseeix el recinte de Santa Bàrbara amb la vigilància de socorristes. A la vesprada es duran a terme jocs per a educar en valors, i de nit el centre de l’activitat serà la temàtica triada per tots els assistents.

El preu del campament tot inclòs és de 390€, i de 360€ per als empadronats a Altea. Per a més informació i inscripcions els interessats poden contactar mitjançant correu electrònic a campamentoaltea@gmail.com; amb l’àrea de coordinació de l’activitat, telefonant al 600 777 065 o amb el Centre Juvenil d’Altea, de dilluns a divendres, de 09:00 a 14:00 hores, telefonant al 96 584 13 34.

Quarta edició del Campament d’Adolescents

D’altra banda, la Regidoria de Joventut també ha organitzat, un any més, el Campament d’Adolescents que tindrà lloc del 14 al 24 d’agost, en la Finca Santa Bàrbara. Com el seu nom indica, està dirigit a joves de 14 i 17 anys.

És la quarta edició del campament i el 50% de les places estan ja cobertes. El preu tot inclòs és de 450€, i de 420€ per a empadronats a Altea. Per a més informació i inscripcions els interessats poden contactar mitjançant correu electrònic a campamentoaltea@gmail.com; amb l’àrea de coordinació de l’activitat, telefonant al 600 777 065 o amb el Centre Juvenil d’Altea, de dilluns a divendres, de 09:00 a 14:00 hores, telefonant al 96 584 13 34.

Pin It on Pinterest