Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha fet pública una infografia que mostra com serà el futur projecte de remodelació del Passeig del Mediterrani i la futura platja. El treball, molt realista, permet conèixer amb detall l’aspecte d’esta zona de la façana litoral una vegada executades les obres que, de manera conjunta, han projectat el Ministeri de Transició Ecològica i l’Ajuntament d’Altea.

Així, es pot observar com seran els accessos a la nova platja, l’efecte de l’enllumenat nocturn, els diferents paviments que conformen la zona de passeig, l’enjardinament, les diferents àrees recreatives, -tant per als més menuts com per als més grans-, o la zona per a actuacions i activitats.

En paraules d’Imma Orozco, regidora d’Urbanisme, “es tracta de fer comprensible a la ciutadania la imatge que resultarà de l’execució d’este projecte tan important i necessari per al nostre poble, ja que és molt difícil arribar a eixa visió només amb la informació que ens aporten els plànols. Estem convençuts que el resultat serà del gust de la majoria d’alteans i alteanes, que podran apreciar el què significa recuperar un passeig per a les persones”.

El vídeo, de poc més de tres minuts, està accessible en https://www.youtube.com/AjuntamentdAltea

Pin It on Pinterest