Select Page

Un any més, l’Ajuntament d’Altea contribueix a la realització de l’esdeveniment turístic més destacat de la nostra localitat, com és el Castell de l’Olla. L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el president de l’Associació de la Confraria Castell de l’Olla, José Pérez, han signat el conveni anual de col·laboració, mitjançant el qual, i amb un import de 30.000€, es sufragarà 1 part de les despeses d’organització. La signatura ha tingut lloc a les dependències d’Alcaldia i han estat presents la regidora de Turisme, Anna Alvado, i diversos membres de la Confraria.

Després de la signatura del conveni, l’alcalde es referia al mateix com un dels mitjans que la Confraria té per tirar endavant aquest important esdeveniment i el que suposa per a l’estabilitat del Castell. Jaume Llinares recordava el conveni de col·laboració signat aquesta mateixa setmana entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament i del que el Castell de l’Olla també es beneficiarà.

José Pérez, president de la Confraria, agraïa un any més el suport de l’Ajuntament d’Altea al Castell de l’Olla amb aquest conveni anual, que almenys garanteix el poder fer front a les despeses de la pólvora; així com donava les gràcies al consistori alteà per aconseguir finançament d’altres administracions, necessàries per a realitzar, per exemple, la reparació de les plataformes que s’utilitzen en el tret de la pólvora.

La regidora de Turisme, Anna Alvado, informava que “des del Departament de Turisme estem molt satisfetes, un any més, per la signatura d’aquest Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i la Confraria del Castell de l’Olla” havent aconseguit, en aquests últims 4 anys, equilibrar i garantir l’aportació econòmica per a la realització de l’esdeveniment. A més, Alvado mostrava la seua satisfacció ja que, “després de la recentment subvenció rebuda per part de Turisme Comunitat Valenciana, s’aconseguirà reduir la despesa que suporta l’ajuntament per a la realització d’aquest esdeveniment, aconseguint l’objectiu marcat”.

La 33 edició del Castell de l’Olla es celebrarà el proper dissabte 10 d’agost a la Platja de l’Olla.

Pin It on Pinterest