Select Page

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, informa sobre les xifres d’ocupació i les atencions a turistes durant els mesos de març i abril.

Segons HOSBEC, l’ocupació del sector de l’allotjament a Altea va aconseguir una mitjana del 63,15% al ​​mes de març (superior al 61% de 2018) i un 65,65% en el mes d’abril (una mica inferior a la mitjana de 2018, en el qual es va assolir un 72,95%, com a conseqüència de les adversitats meteorològiques).

Segons les dades aportades pels hotels i càmpings d’Altea al departament de Turisme, l’ocupació ha arribat a un 79,92% per Setmana Santa, dada positiva tenint en compte la gota freda que va afectar a la nostra població durant aquests dies.

Alvado manifestava que “la xifra del mes de març segueix reflectint que, any rere any, va augmentant l’ocupació en els mesos de temporada baixa”. Respecte al mes d’abril, expressava la seua satisfacció ja que “tot i el mal temps, han estat molt positius les dades d’ocupació i d’atenció a les persones que ens han visitat durant aquestes dates”.

Pel que fa a les estadístiques dels mesos de març i abril, sense comptar els dies de Setmana Santa, assenyalar que al març el nombre de persones ateses a la Tourist Info ha estat lleugerament superior al mateix període de 2018, amb 1958 atencions (1812 atencions en 2018). A l’abril es van atendre a 1.735 persones el 2019, xifra lleugerament inferior a 2018 a causa de les condicions meteorològiques. Les demandes més sol·licitades han estat informació local, transports i senderisme.

Pel que fa a les nacionalitats ateses, destacar la diferència entre el mes de març, en el qual un 28,7% era de procedència nacional i un 71,3% estrangers, i el mes d’abril, en el qual la procedència ha estat nacional en un 43,8%, i estrangera en un 56,2%.

Les visites guiades han continuat amb la seva planificació en aquests dos mesos. Amb un total de 6 visites guiades realitzades (es van haver de cancel·lar 2 visites per la pluja), 233 persones han pogut conèixer gran part del nostre patrimoni cultural i natural.

Pin It on Pinterest