Select Page

L’Oficina de Projectes Europeus (OPE) EuroAltea, es reunia amb el Grup d’Acció Local (URBACT Local Group, per les seues sigles en anglès) “Ciutats Voluntàries”, amb l’objectiu d’apoderar a les associacions locals i promoure el voluntariat, com una estratègia per a la millora de la cohesió social a la ciutat.

En la reunió es trobaven Pere Lloret, regidor responsable de l’OPE; María Laviós, regidora de Participació Ciutadana i Paloma Verdú, coordinadora d’EuroAltea; així com representants de totes les associacions locals involucrades en el projecte.

Altea és un dels socis vinculats a URBACT, que té com a objecte promoure una col·laboració intergeneracional, en la qual tant voluntaris com individus, que enfronten problemes socials, treballen cap a una evolució sostenible de la qualitat de vida dins de la societat local. El projecte està liderat pel municipi de Athienou, a Xipre.

Pin It on Pinterest