Select Page

Esta setmana s’ha posat en marxa el servei d’ecoparc mòbil que ofereix el Consorci de Residus MARE, després de la seua aprovació en l’última Junta General. El Consorci ha adquirit esta unitat mòbil, que gestionarà a través de la concessionària FCC i facturarà les hores d’ús als ajuntaments.

La presentació ha tingut lloc a Orxeta, on han assistit la presidenta i el vicepresident del Consorci; el director general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental i representants dels pobles als quals donarà servei. Per part d’Altea, han assistit el regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, i Imma Orozco, regidora d’Urbanisme i PDM, com a representant de l’Ajuntament d’Altea en el Consorci.

A Altea el servei començarà a prestar-se a partir de demà, divendres 9 de maig. Així, l’ecoparc mòbil se situarà de 13:30 a 20:00 hores de demà a l’aparcament de les Revoltetes d’Altea la Vella i prestarà el servei el 2n i el 4t divendres de cada mes.

Pel que fa al nucli urbà d’Altea, l’ecoparc se situarà a l’aparcament de Basseta-Centre, els dissabtes de 9:00 a 17:30 hores .

Amb este servei es tracta de facilitar a la ciutadania el reciclatge. Els residus que es podran gestionar són molt variats: matalassos, làmpares fluorescents, olis de diferent procedència, roba, aparells electrònics, cartutxos de tinta, radiografies, bateries, pintures, disolvents, etc. L’ecoparc mòbil és una forma de facilitar l’adequada gestió dels residus en el nostre poble per millorar en qualitat ambiental, evitar la saturació de l’abocador del Campello  i també per a generar estalvis ja que es redueixen les tones de residu que va directament a l’abocador.

Este servei complementa el que ja es dona en el Punt Net habilitat en la Pública, en la Partida Cap Blanc, que fa uns mesos va ampliar el seu horari de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores i les vesprades de dilluns i dimecres de 15:30 a 18:30 hores. A més, també es presta el servei els caps de setmana a demanda, a través del telèfon 645 920 026.

Pin It on Pinterest